T-Wristband QR/NFC


€ 34,95

T-Wristband QR/NFC

Met deze armband kan jij jou hulpverlener een stap voor zijn! 

Denk hierbij aan belangrijke gegevens die jij graag zou willen delen die op een cruciaal moment nodig zijn.

Met de toegevoegde NFC chip is de armband nog makkelijker te scannen

nu kopen

OMSCHRIJVING

Draag uw armband tijdens uw buitenactiviteiten, in de sportclub of in elke situatie waarin u snel wilt worden geïdentificeerd of hulp van buitenaf nodig zou kunnen hebben.
Door uw persoonlijke QR-code die je met elke smartphone kunt scannen of kunt gebruik met  de NFC functie, kunt u onmiddellijk contact opnemen met uw geregistreerde contact personen en kan er snel hulp worden ingeroepen. Bovendien kunt u vrijwillig belangrijke gezondheidsgegevens, allergieën, medicijnen of behandelingen rechtstreeks in de smartphone-browser bekijken. Bepaal zelf welke informatie openbaar is en welke alleen bevoegde en vertrouwde personen (familie, artsen, vrienden) kunnen inzien. Als rechtstreeks contact wordt opgenomen met een geregistreerde en bevoegde persoon, kunnen deze de vertrouwelijke gegevens op  Thync.it bekijken. Deze informatie is verborgen voor onbevoegden. Dit betekent dat uw gezondheidsgegevens altijd vertrouwelijk worden behandeld. De wereldwijd unieke Thync.it prikbordfunctie maakt het mogelijk om actuele foto's van de noodsituatie uit te wisselen tussen alle deelnemers aan de communicatie zonder hun contactgegevens uit te wisselen. Alle personen die de QR-code hebben gescand of rechtstreeks via de Thync.it-code zijn benaderd, hebben tegelijkertijd en ongeacht de locatie toegang tot het prikbord. Het prikbord is voor iedereen beschikbaar.
De T-Wristband is geschikt voor zowel jong als oud.Belangrijk: een actieve internetverbinding is vereist om toegang te krijgen tot de gegevens en contactgegevens. Meer informatie vindt u in het downloadgedeelte of in de datasheet

  KENMERKEN

 •  SOS-polsband voor snelle identificatie van de drager met elke smartphone
 •  Direct contact met noodpersonen (vrij configureerbaar)
 •  De gegevens kunnen op elk moment worden bijgewerkt via het gebruikersaccount
 •  QR-code kan worden gelezen met bijna alle smartphones *
 • NFC
 •  Alleen bevoegde personen (bijv. familie, arts of kennissen) hebben toegang tot het geheime gebied
 •  Alle gegevens worden volledig en veilig opgeslagen in Nederland. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden
 •  Al uw Thync.it-producten kunnen eenvoudig en gemakkelijk worden geconfigureerd met een enkele Thync.it-gebruikersaccount
 •  Informatie en foto's kunnen snel worden uitgewisseld tussen mensen via het unieke prikbord
 •  De tijdlijn registreert alle toegangen chronologisch

  SPECIFICATIES

grootte One size
Gewicht 23 gram
Kleur Blauw
Vorm Polsband
Waterbestendig Ja

  TOEPASSINGEN

 • Sport
 • Zorg
 • Kinderen
 • Personeel
 • Bejaarden

  RETOUR EN GARANTIE

Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten de verwachtingen van de klant overtreffen en een hoge toegevoegde waarde bieden. Als u echter nog steeds niet tevreden bent met het product, kunt u het product naar ons retourneren in de originele verpakking en kopie van het ontvangstbewijs. Geef aan of je een ander product wilt of het geld terug wilt ontvangen. Vul dan ons retourformulier volledig in.

  VIDEO'S EN TUTORIALS

Bekijk onze video-tutorials 

Youtube

 

  AANBEVELING

Mocht de QR-code toch onleesbaar worden, dan verlies je geen gegevens. Deze worden veilig en betrouwbaar opgeslagen in een Zwitsers datacenter en kunnen eenvoudig worden aangesloten op een ander of nieuw Thync.it product. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
 

  SUPPORT & CONTACT

 
Wij ondersteunen u graag persoonlijk. Neem contact op

+31(0) 45 781 0023
+31(0) 45 781 0023
info@dynatag.nl