T-Pet tag


€ 24,95

T-Pet tag

Helaas merken we dat er nog altijd veel huisdieren vermist raken.

Voorzie je Huisdier met de T-Pet Tag en zet hier de nodige informatie in. 

De T-pet Tag de betrouwbare weg naar huis voor je viervoeter.

Zonder extra APP!

nu kopen

OMSCHRIJVING

Met de T-Pet dierentag identificeer je je huisdier met een kleine tag met een geïntegreerde QR-code op de halsband. Alle mensen kunnen de QR-code scannen met hun eigen smartphone en zonder een extra app en de belangrijkste gegevens (naam, naam van de eigenaar, dierenarts), informatie (vaccinaties, allergieën, voorkeursvoer) en contactopties opvragen.
De dierhouder wordt geïnformeerd zodra het dier is gevonden. Extra gegevens kunnen worden opgeslagen in een speciale en veilige modus, die alleen toegankelijk is voor bevoegde personen (familie, dierenarts, trainer).Volg alle scans rechtstreeks op je smartphone Ontvang onmiddellijk een e-mail zodra iemand de QR-code met zijn smartphone heeft gelezen. De vinder neemt rechtstreeks contact met je op via telefoon, WhatsApp, e-mail, Skype of contactformulier vanuit de Web-App Belangrijke gezondheidsgegevens kunnen rechtstreeks worden opgeslagen op de Thync.it-code (allergieën, diëten, voedsel)Plaats een foto, sms of video van uw huisdier op het prikbord. Alle gegevens worden betrouwbaar en veilig opgeslagen in Nederland

Het merk T-Pet biedt een breed scala aan belangrijke en intelligente functies en heeft geen batterij nodig. Daarom is de metalen badge milieuvriendelijk en duurzaam.Belangrijk: een actieve internetverbinding is vereist om toegang te krijgen tot de gegevens en contactgegevens. Meer informatie vindt u in het downloadgedeelte of in de datasheet

  KENMERKEN

 • Slaat belangrijke informatie en gegevens over uw huisdier op
 •  Automatisch alarm zodra de Thync.it QR-code is gescand
 •  Alle gegevens kunnen op elk moment in de cloud worden bewerkt, zelfs als je geen toegang hebt tot de dierentag.
 •  Verschillende noodnummers en contactgegevens van de eigenaar en dierenarts kunnen worden opgeslagen (telefoon, WhatsApp, e-mails, Skype of contactformulier)
 •  Belangrijke gezondheidsgegevens (vaccinaties, diëten, allergieën) kunnen worden opgeslagen in een beschermd gebied
 •  Alle gegevens worden betrouwbaar en veilig opgeslagen in Nederland
 •  Eén Thync.it-gebruikersaccount om alle Thync.it-producten te configureren
 •  Geïntegreerd prikbord voor het uitwisselen van afbeeldingen en teksten
 •  100% reclamevrij

  SPECIFICATIES

Dimensie Zwart en roze 3,5 cm. Blauw en goud 5 cm
Gewicht Zwart en roze 2 gram. Blauw en goud 3 gram
Kleur Zwart, roze, blauw, goud
Vorm Bot
Waterbestendig Ja

  TOEPASSINGEN

 • Halsband
 • Alle dieren met een sluit kraag

  RETOUR EN GARANTIE

Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten de verwachtingen van de klant overtreffen en een hoge toegevoegde waarde bieden. Als u echter nog steeds niet tevreden bent met het product, kunt u het product naar ons retourneren in de originele verpakking en kopie van het ontvangstbewijs. Geef aan of je een ander product wilt of het geld terug wilt ontvangen. Vul dan ons retourformulier volledig in.

  VIDEO'S EN TUTORIALS

Bekijk onze video-tutorials 

Youtube

 

  AANBEVELING

Mocht de QR-code toch onleesbaar worden, dan verlies je geen gegevens. Deze worden veilig en betrouwbaar opgeslagen in een Zwitsers datacenter en kunnen eenvoudig worden aangesloten op een ander of nieuw Thync.it product. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
 

  SUPPORT & CONTACT

 
Wij ondersteunen u graag persoonlijk. Neem contact op

+31(0) 45 781 0023
+31(0) 45 781 0023
info@dynatag.nl