Dyna label NFC


Nauwkeurige informatie en diensten digitaal geïntegreerd in de fabrikant

en betrouwbaar beschikbaar dankzij NFC-technologie

nu kopen
 1. Persoonlijke identiteit: elk product ontvangt zijn persoonlijke webgebaseerde platform voor het opslaan en benaderen van gegevens en diensten door middel van individuele etikettering met een NFC-chip.
 2. NFC-technologie (Near Field Communication): Dankzij de eenvoudige en goedkope NFC-technologie wordt een object duidelijk contactloos geïdentificeerd met een moderne en NFC-compatibele smartphone of tablet.
 3. Gegevensopslag in de cloud: De NFC-chip dient als productidentificatie en toegangssleutel tot de cloud, waar alle gegevens veilig en betrouwbaar worden opgeslagen. Omdat de gegevens niet rechtstreeks op de NFC-chip zijn opgeslagen, kunnen ze op elk moment worden bijgewerkt zonder directe toegang tot het product.
 4. Eenvoudige gegevenstoegang: klanten en werknemers kunnen een NFC-compatibel apparaat gebruiken om productgegevens en services rechtstreeks in de webbrowser op te roepen zonder een extra app.
 5. Communicatie: geïntegreerde communicatie-opties zoals telefoon, e-mail, WhatsApp of videotelefonie (Skype, Okomo) kunnen rechtstreeks vanuit de WebApp worden opgeroepen.
 6. Online productgegevensoverdracht: wanneer de gebruiker contact met ons opneemt, worden de objectgegevens live verzonden via e-mail, pushbericht of via het dashboard op de pc, waardoor een snelle objectidentificatie gemakkelijker wordt.
 7. Locatie- en apparaatonafhankelijk: Of het nu op kantoor, onderweg of thuis is: alle objectgegevens kunnen op elk moment online worden bekeken op een smartphone, tablet, laptop of pc.
 8. WebApp-technologie: Alle inhoud en functies worden rechtstreeks in de webbrowser van de eindapparaten uitgevoerd. Er is geen aanvullende software of apps vereist.
 9. Geïntegreerde webhosting: Elke Thync.it-code heeft zijn eigen veilige cloudopslagruimte in Zwitserland. De gegevens hoeven niet te worden opgeslagen in uw eigen bedrijfsnetwerk, wat de beveiliging tegen ongeoorloofde toegang verhoogt.
 10. Individueel ontwerp: dankzij verschillende lay-outopties kan de gebruikersinterface op de smartphone worden aangepast aan uw eigen bedrijfsuitstraling.
 11. Snelle configuratie: verschillende intelligente configuratiehulpmiddelen vereenvoudigen en versnellen het configuratieproces van de individuele codes.