Dyna inventory management


Thync.it ondersteunt het inventarisatieproces met een eenvoudige, goedkope en heldere digitale oplossing. Naast het registreren en registreren van alle activa van een bedrijf, biedt de QR-code van Thync.it ook belangrijke en nuttige informatie direct op het product

nu kopen

De inventaris is vaak een tijdrovende en kostbare onderneming.

Thync.it ondersteunt het inventarisatieproces met een eenvoudige, goedkope en heldere digitale oplossing. Naast het registreren en registreren van alle activa van een bedrijf, biedt de QR-code van Thync.it ook belangrijke en nuttige informatie direct op het product, b.v. Gebruiksaanwijzing, onderhoudsinstructies of onderhoudsinstructies.
De gegevens kunnen eenvoudig worden opgenomen en opgeroepen met een smartphone of tablet. Dure lezers zijn niet nodig omdat de specifieke QR-code gemakkelijk kan worden vastgelegd met de camera.
Bedrijfsspecifieke logboeken kunnen worden gemaakt met de geïntegreerde formulierenbouwer. Deze kunnen op elk moment worden opgevraagd en elektronisch worden ingevuld. Alle gegevens kunnen eenvoudig als een Excel-lijst worden geëxporteerd, per e-mail worden verzonden of via een API-interface naar andere systemen worden overgedragen.
Klachten of defecten van een object kunnen door alle gebruikers direct via het geïntegreerde prikbord worden gemeld.