DYNA Service


€ Navraag / Inquiry / Anfrage

Optimaliseer uw operationele Service- and Onderhoudsprocessen met onze geavanceerde DYNA Service QR-code oplossing

nu kopen

PROCESS OPTIMALISATIE

Met DYNA Service QR-code labels kunnen inspectieprotocollen, certificaten en rapporten worden opgeslagen en eenvoudig aan klanten worden verstrekt. 

Met de geïntegreerde Formbuilder kunt u uw eigen protocollen en checklists creëren. 

Deze kunnen direct via de intuïtieve webapplicatie worden ingevuld en opgeslagen, zodat ze te allen tijde toegankelijk zijn. 

De inspectiegegevens kunnen als Excel-bestand worden gedownload en in verdere toepassingen worden gebruikt. 

Bovendien kan de DYNA Service QR-code fungeren als toegangspoort tot informatie die is opgeslagen in uw interne applicaties, waardoor rechtstreekse toegang mogelijk is tot onderhoudsgeschiedenis, onderdelenlijsten of specifieke documenten.

 

GEGEVENS BEVEILIGING

Daarnaast zorgen we voor een hoog niveau van gegevensbeveiliging. 

Met een extra inlog voor geautoriseerd personeel heeft u de controle over wie toegang heeft tot gevoelige informatie. 

Dit waarborgt dat vertrouwelijke gegevens en documenten veilig zijn en alleen toegankelijk zijn voor de juiste personen. 

De nauwkeurige gegevens en directe toegang tot documenten en contactinformatie versterken de algehele operationele effectiviteit, terwijl de veiligheid van uw gegevens te allen tijde wordt gewaarborgd. 

 

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over onze innovatieve DYNA Service oplossing om uw organisatie naar hogere niveaus van efficiëntie, productiviteit en gegevensbescherming te leiden?

Plan een vrijblijvende afspraak door contact met ons op te nemen via +31 (0)45 781 0023, of stuur een mail aan info@dynatag.nl, o.v.v. DYNA Service