DYNA Facilities


€ Navraag / Inquiry / Anfrage

Efficiënt onderhoud van ruimtes en kantoren buiten werktijden wordt mogelijk gemaakt door onze DYNATAG Facilities QR-codes

nu kopen

PROCESS OPTIMALISATIE

Efficiënt onderhoud van ruimtes en kantoren buiten werktijden wordt mogelijk gemaakt door onze DYNATAG Facilities QR-codes

Met behulp van het geïntegreerde prikbord kunnen opdrachten, suggesties of klachten moeiteloos worden vastgelegd en verstuurd. 

Onze gebruiksvriendelijke oplossing vereist geen registratie of aanmelding voor klanten en opdrachtgevers en het gebruik van de individuele DYNATAG Facilities QR-codes vereenvoudigt de identificatie van ruimtes en kantoren aanzienlijk. 

Elke nieuwe invoer wordt onmiddellijk per e-mail naar de facilitair dienstverlener gestuurd om een nauwkeurige en snelle uitvoering van opdrachten te waarborgen.

 

GEGEVENS BEVEILIGING

Daarnaast zorgen we voor een hoog niveau van gegevensbeveiliging. 

Met een extra inlog voor geautoriseerd personeel heeft u de controle over wie toegang heeft tot gevoelige informatie. 

Dit waarborgt dat vertrouwelijke gegevens en documenten veilig zijn en alleen toegankelijk zijn voor de juiste personen. 

De nauwkeurige gegevens en directe toegang tot documenten en contactinformatie versterken de algehele operationele effectiviteit, terwijl de veiligheid van uw gegevens te allen tijde wordt gewaarborgd. 

 

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over onze innovatieve DYNA Facilities oplossing om uw organisatie naar hogere niveaus van efficiëntie, productiviteit en gegevensbescherming te leiden?

Plan een vrijblijvende afspraak door contact met ons op te nemen via +31 (0)45 781 0023, of stuur een mail aan info@dynatag.nl, o.v.v. DYNA Facilities