DYNA Building


€ Navraag / Inquiry / Anfrage

Optimaliseer gebouwentechnologie met DYNA Building

nu kopen

PROCESS OPTIMALISATIE

De DYNA Building etiketten met QR-code en/of NFC-chip vereenvoudigen de omgang met gebouwentechnologie voor uw klanten en gebruikers. 

Apparatuurnummers, instellingen, configuraties, tips en trucs, handleidingen, evenals lijsten met reserveonderdelen en certificaten kunnen worden geraadpleegd via één QR-code of NFC-chip scan. 

Vaak is een tijdrovend telefoontje naar de klantenservice overbodig. 

Als de klantenservice toch moet worden gebeld, kunnen de juiste contactpunten rechtstreeks via de web-app worden benaderd. 

Met automatische gegevensoverdracht worden systeemgegevens direct naar het opgegeven e-mailadres verzonden, wat de communicatieproblemen vermindert en de communicatie versnelt.

 

GEGEVENS BEVEILIGING

Daarnaast zorgen we voor een hoog niveau van gegevensbeveiliging. 

Met een extra inlog voor geautoriseerd personeel heeft u de controle over wie toegang heeft tot gevoelige informatie. 

Dit waarborgt dat vertrouwelijke gegevens en documenten veilig zijn en alleen toegankelijk zijn voor de juiste personen. 

De nauwkeurige gegevens en directe toegang tot documenten en contactinformatie versterken de algehele operationele effectiviteit, terwijl de veiligheid van uw gegevens te allen tijde wordt gewaarborgd. 

 

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over onze innovatieve DYNA Building oplossing om uw organisatie naar hogere niveaus van efficiëntie, productiviteit en gegevensbescherming te leiden?

Plan een vrijblijvende afspraak door contact met ons op te nemen via +31 (0)45 781 0023, of stuur een mail aan info@dynatag.nl, o.v.v. DYNA Building